Missatge d'error

  • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 38 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: value a eval() (línia 39 de /dades/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Agenda d'activitats Nadal 2021

 Agenda d'activitats #Paüls

Agenda pels propers 2 mesos, una eina per estar informats de les activitats d'oci i culturals que es realitzaran al nostre municipi.

En funció de com avanci la pandèmia, pot ser que algun acte canviï o es vegi alterat. 

Hi ha activitats que surten a l'agenda que es faran al Casal, per tant a moltes per poder accedir-hi caldrà ensenyar el Certificat digital COVID de la UE o test d'antígens o prova PCR. Anirem informant per cada acte en concret, ja que pot canviar la normativa aplicable, però de moment este divendres 3 de desembre el certificat Covid ja serà obligatori a diferents llocs i activitats.

 

Ex. 21/01/2022
Ex. 21/01/2022
Agenda pels propers 2 mesos, una eina per estar informats de les activitats d'oci i culturals que es realitzaran al nostre municipi. En funció de com avanci la pandèmia, pot ser que algun acte canviï o es vegi alterat. Hi ha activitats que surten a l'agenda que es faran al Casal, per tant a moltes ...
Menu

Menú principal