Activitats esportives

En el municipi de Paüls es poden trobar una gran varietat de rutes, des de rutes més fàcils per fer amb tota la família, fins rutes complicades per als amants de les aventures de muntanya:

- La ruta de Sant Roc és una ruta a peu, d'una hora aproximadament. Paratge d'una gran bellesa natural, amb pins, carrasques, àlbers i aurons, entre d'altres espècies autòctones de la muntanya dels Ports. Trobarem la font i l'ermita de Sant Roc i tot un seguit de marges de pedra que conformen carrers naturals on hi ha els corros.

- Així mateix, per als més excursionistes, val la pena perdre’s per aquestes muntanyes, que ofereixen la possibilitat d'endinsar-se dintre de la muntanya dels Ports i fer diverses senderes fins llocs com; el Montsagre, la serra d'Alfara, la punta de l'Aigua, els colls dels Canals i del Camp, la Vall, la Tossa, la Refoia i el salt de la Coscollosa. I, per als amants de l'espeleologia i els més atrevits, poden endinsar-se en les coves i avencs naturals (camí de les coves Roges i Morella).

Subscriure a
Menu

Menú principal